В началото Николаос Цитиридис се опита да води епизода от дома си в унисон на модерната тенденция да се работи от дома (home office). Уви, обаче трябваше да се върне в студиото, където съвсем скоро получи обаждане от Васил Божков. Наложи се водещият да успокоява бизнесмена, взет на мушка от главния прокурор.

Шоуто продължи с експлозивната поява на Тото от „Скандау“, който влезе в студиото със собствен колан на шампион по кеч. Оказва се, че бившият професионален футболист е голям любител на кеча.

Снимка: btvnovinite.bg

Николаос припомни на Тото, че още като са били деца водещият е победил рапъра в състезание по пеене в музикалния конкурс „Голямо междучасие“.

Припомняйки си младежките години във Враца, Тото разказа история за първото си летене с четириместен самолет между две врачански села – по време на полета всички се омазали с домати и слезли целите в червено за ужас на отговорника на летището.

В разговора се включи с поздрав добрият приятел на Тото - влогърът Кристиан-Чарли Танев, който зададе към певеца доста провокативния въпрос да разкрие колко интимни отношения е имал с партньори от същия пол. Тото натамани бройката на 5, но останаха съмнения, че може и да са повече.

За пръв път на сцената на шоуто гастролираха актьорите Йордан Данчев и Явор Борисов, превъплъщавайки се в образите на Мазния и Куркумата – затворници от „Бобов дол“, планиращи бягство.

На финала на стола срещу водещия седна шеф Емил Минев, кулинарен директор на лондонската академия „Кордон Бльо“, който разказа как комбинира своята „библиотека от вкусове“, как протичат курсовете в престижното училище за готвачи и колко е трудно една страна да се превърне в кулинарна дестинация. За да се развие потенциала на България, според шеф Минев трябва да се започне от селата. Помолен от водещия да предложи автентични български менюта за Гордън Рамзи и Силвена Роу, шеф Минев сподели, че би почерпил Рамзи с яйца по панагюрски, а Силвена Роу – с баница.