Сара Полсън като зловещата сестра Рачид виждаме в първия трейлър на новия драматичен сериал на Нетфликс - "Ratched", базиран на героинята от романа "Полет над кукувиче гнездо".

Поредицата, с участието на американската актриса, позната от хорър сериала "Зловеща семейна история" (American Horror Story), всъщност представлява предистория към класиката на Милош Форман от 1975 г. - култовата екранизация на режисьора към още по-култовата литературна класика на Кен Киси.

Сериалът "Ratched" ще може да бъде гледан в стрийминг плаформата Нетфликс от 18 септември.

Сериалът ще се състои от осем епизода, като вече е потвърден и втори сезон. Създатели на сериала са Райън Мърфи и Иън Бренан.

"Ratched" е драматичен сериал, който разказва историята за произхода на медицинската сестра Милдред Рачид", се казва в официалния синопсис на историята.

"През 1947 г. Милдред пристига в Северна Калифорния, за да търси работа във водеща психиатрична болница, където започват нови и смущаващи експерименти върху човешкото съзнание", се казват в синопсисът на новия сериал.

"В потайна мисия Милдред се представя като перфектния образ на това каква трябва да бъде една посветена на работата си медицинска сестра, но когато започва практиката си в системата на психичното здраве, блестящият външен вид на Милдред все повече започва да контрастира с нарасващия мрак в нея - доказвайки, че истинските чудовища не се раждат такива, а се създават", пише още в синопсисът.

Вижте повече за сериала в Ladyzone.bg.