"И просто така..." е надписът, който се появява в началото на тийзъра, който зарадва феновете на "Сексът и градът". Известният сериал се завръща с третата си част, в която ще има и само 3 основни персонажа - Кари, Миранда и Шарлот. От участие в продукцията се е отказа Ким Катрал, с нейната роля на Саманта. 

Сериалът ще продължи с 10 епизода, с продължителност от 30 минути всеки и ще се излъчат по HBO Max. 

И трите актриси - Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, споделиха тийзъра в профилите си в социалните мрежи. В него са заснети сцени от известни места в Ню Йорк.    

Продължението на сериала ще разказва за приятелството на трите, когато те са вече на 50 години. 

И, докато бившите й колежки споделяха видеото за продължението на сериала, Ким Катрал публикува снимки, от които се вижда, че тя е предпочела спокойствието на природата. 

Пред британския вестник “Гардиън” Катрал обвини колежката си Сара Джесика Паркър, че я е тормозела да се върне за продължението на филма. Тя обаче си обещала, че Саманта ще остане в миналото ѝ: “Продължих с ролята на Саманта дори след финала, защото обичам “Сексът и градът”. Да участвам в този сериал беше истинска благословия, но след втория филм вече ми беше достатъчно. Не разбирам защо просто не ме сменят с друга актриса, вместо да си губят времето да ме тормозят. Не означава не.”

Между Ким Катрал и Сара Джесика Паркър е имало и други проблеми.

Катрал се е почувствала ощетена заради това, че Сара Джесика Паркър, в ролята си на продуцент, взема много по-голям хонорар от останалите три актриси. Катрал опитала да убеди двете си колежки Дейвис и Никсън да поискат повече пари заедно с нея, но не получила подкрепата им и затова напуснала сериала.

Какви са реакциите на другите актриси от сериала - четете в Ladyzone.bg.