Scorpions са първата група, която се включва в третото издание на Midalidare Rock In The Wine Valley. Фестивалът в долината на виното ще се проведе от 30 юни до 2 юли догодина.

Scorpions продължават своето световно турне, с което освен новия им 19-и студиен албум, отбелязват и 50 години от дебютния им Lonesome Crow. Именно в Rock Believer групата за първи път работи с бившия барабанист на Mötorhead Mikkey Dee.

„Записахме новия албум на живо заедно в една стая, както се правеше през 80-те“, споделя вокалът на бандата.

„Това да сме отново на турне с групата и да свирим пред хиляди хора, представяйки им новата ни музика е нещо много специално в кариерите ни“, допълва китаристът на групата.

Scorpions са рок групата номер 1 в Германия и една от най-важните рок банди в целия свят. Продали са над 120 милиона копия от албумите си, правили са над 5000 концерта и са създатели на вечната класика Wind Of Change, доминирала музикалните класации в целия свят, както и на хитове като Rock You Like A Hurricane, Still Loving You, Send Me An Angel и др. Носители са на множество награди, както и имат звезда на Hollywood Rock Walk of Fame.

От днес в продажба са еднодневни билети за 30 юни на цена от 90 лева. Освен това по случай „черния петък“ се пускат ограничена бройка билети Backstage Tour, с които феновете ще могат да надникнат в „кухнята“ на фестивала и да видят как турират световните банди. Backstage Tour са на цена от 20 лева и важат само за притежатели на тридневни билети. Те ще могат да бъдат закупувани до 27 ноември. Тридневните билети за целия фестивал са на цена от 130 лева. Деца до 12 години влизат без билет.