Актрисата Сара Джесика Паркър сподели снимка, която със сигурност ще развълнува почитателите на хитовия сериал „Сексът и градът“. На снимката Паркър е с актьора Крис Нот, който изпълнява ролята на Тузара – най-голямата и важна любов в живота на главната героиня Кари Брадшоу.

 

 

„Тези двамата“, написа Сара Джесика Паркър. „Обзалагам се, че ще останат до късно тази вечер.“

Оригиналните епизоди на „Сексът и градът“ приключиха през 2004 г., но беше последван от два пълнометражни филма, последният от които излезе през 2010 г. След това изглеждаше, че историята на четирите приятелки от Ню Йорк е приключила, защото не всички актриси искаха да се върнат в ролите си.

Персонажът на Нот, известен на почитателите на сериала като Тузара, участва в хитовия сериал от края на 90-те години, както и в двата филма, в които историята беше продължена.

Снимките на новите епизоди вече започнаха и в тях ще видим повечето познати лица, както и доста нови. За съжаление на почитателите актрисата Ким Катрал отказа да се снима във филма, така че историята ще продължи без Саманта. Предполага се, че първият епизод ще започне с погребението ѝ.

Още за новите епизоди на "Сексът и градът" може да прочетете на LadyZone.bg:

 

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!