Актьорът Джордж Клуни, който изпълнява ролята на доктор Рос в сериала „Спешно отделение“, сподели, че съпругата Амал Клуни му чак сега е започнала да гледа хитовия сериал – почти 11 години след финала му.

Снимка: Getty Images

В интервю за подкаста SmartLess Джордж Клуни, който всъщност се прочу благодарение на този сериал, сподели, че съпругата му е започнала да го гледа. Но, докато почитателките на сериала от края на миналия век бяха луди по диктор Рос, Амал не е толкова впечатлена от първия наистина популярен образ на съпруга ѝ.

Самият Джордж Клуни е позабравил някои подробности и е бил неприятно изненадан, когато е започнал да гледа сериала заедно със съпругата си.

Снимка: Getty Images

„Създава ми доста проблеми, защото бях забравил колко ужасни неща правеше героят ми, докато сваляше жени.“

В сериала доктор Дъг Рос е педиатър, голям сваляч и често подхожда агресивно към жените. В края на 90-те години мъжкарското му поведение се приемаше за нещо привлекателно, но от днешна гледна точка изглежда токсично. Вероятно именно това тревожи Амал.

Снимка: Getty Images

Самият Джордж Клуни не се е различавал много от персонажа си и се е радвал на славата си на сваляч. Това, както разказва самият той, се е променило когато е срещнал Амал през 2013 г. Общ приятел ги запознал и между тях пламва любов. Двамата сключват брак през септември 2014 г., а през юни 2017 г. се раждат близнаците им Ела и Александър.

Още за Джордж и Амал Клуни може да намерите на сайта LadyZone.bg: