Британският актьор Рупърт Гринт, който стана световноизвестен с ролята на Рон Уизли от поредицата за магьосника Хари Потър, вече има профил в "Инстаграм".

Първата снимка, която актьорът сподели в профила си, е на неговата дъщеричка, появила се на бял свят по-рано тази година.

"Хей, Инстаграм…. Само с 10 години закъснение, но ето ме. Гринт е в Инстаграм! Тук ще ви запозная с Уензди Г. Гринт. Бъдете в безопасност, Рупърт", написа актьорът в профила си, където вече има над 2 млн. последователи.

Момиченцето е първото дете за Рупърт Гринт и Джорджия Грум. За бременността на 28-годишната му приятелката се разбра в средата на април. На 8 май стана ясно, че тя вече е родила.

Двамата са заедно поне от 2011 г., но връзката им стана известна едва през 2018-а, тъй като актьорът от сагата за "Хари Потър" се опитва държи личния си живот далеч от медиите.

Сега Рупърт Гринт явно вече е решил да промени това, като първата му снимка в социалната мрежа, на която е гушнал малката Уензди, е събрала над 1,8 млн. харесвания.

Вижте повече за Рупърт Гринт в Ladyzone.bg.