Феновете на Джони Деп имат повод да се радват, защото съдът в Ню Йорк изпълни една от молбите му и нареди на бившата му съпруга Амбър Хърд да предостави доказателства, че е дарила сумата, която е получила от извънсъдебното им споразумение.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

През 2016 г. Хърд обвини Джони Деп, че я е подлагал на домашно насилие по време на брака им. Звездата от „Карибски пирати“ отрече обвиненията, но се споразумя с Хърд да ѝ плати 7 млн. долара, за да не се стига до съд. От своя страна актрисата обеща, че ще дари цялата сума за благотворителност.

Неотдавна адвокатите на Джони Деп представиха пред съда доказателства, че Хърд е дарила съвсем малка част от парите. Според защитниците на актьора това е доказателство, че през цялото време целта на Амбър Хърд е да получи пари от Джони Деп и затова е отправила обвиненията, които правният екип на Деп определя като „лъжа“.

Снимка: btvnovinite.bg

Сега актрисата ще трябва да разкрие каква част от парите е дарила и по всичко изглежда, че това далеч не са 7 милиона. Въпреки това адвокатите ѝ не смятат, че забавянето на дарението доказва каквото и да било, тъй като Хърд е поела ангажимент да направи даренията си в период от 10 години.

Още за един от най-скандалните разводи в Холивуд може да прочетете на сайта LadyZone.bg: