Те са най-харизматичната и вдъхновяваща фитнес двойка в интернет пространството. Радостин Кузманов е онлайн фитнес треньор, мотиватор, инфлуенсър и създател на бранд за спортно и фитнес облекло. Ива Друмева споделя тренировки и съвети за топ форма в своя женски фитнес канал, като е и (най-скъпото) рекламно лице на линията на своя любим. В момента освен всичко друго те усилено търсят място за своята сватба, като обещават да споделят моменти от нея и с последователите си.

Ива: Предложението за брак се случи на 28.08.2020 г. Точно на моя 20-и рожден ден. До последно Радостин не ми казваше къде ще празнуваме и само каза, че той се е погрижил за абсолютно всичко. В деня преди 28-и тръгнахме от Бургас за Казанлък. Беше ми странно какво точно ще правим там и по пътя започнах да си мисля, че ще скачаме от самолет и се бях притеснила, защото ме беше страх (смее се). Когато пристигнахме, Ради ми каза, че утре трябва да станем в 5 часа, за да ми покаже изненадата, която е приготвил. Честно да си призная, мина ми през ума, че може би ще ми предложи брак, но не очаквах, че ще бъде точно на рождения ми ден. Когато се събудихме, започнахме да се приготвяме. Очите ми бяха завързани, докато пътувахме до мястото. Имахме и шофьор дотам, който се беше погрижил за много голяма част от изненадата. Когато пристигнахме, ми развързаха очите и вече се бяхме озовали на балон. Бях много изненадана и не знаех как да реагирам, но бях щастлива! Издигнахме се в небето над красивия язовир "Копринка". Летяхме около 30 минути. Тотално бях забравила да мисля дали ще има предложение, понеже много се вълнувах от това, че летим на такава височина. Малко преди да започнем да се снишаваме, Радостин отправи към мен едно послание, което ще помня винаги. Сърчицето ми започна да тупти толкова силно още когато започна да изговаря думите: "Така бих искал завинаги да полетим заедно в това приключение, наречено живот"! Беше незабравимо преживяване и най-изумителното нещо, което някой е правил някога за мен. Определено любимият ми рожден ден! Никога не съм си мислила, че предложението за брак към мен ще бъде организирано толкова перфектно. Беше вълшебно, пожелавам на всяка дама да изпита това чувство!

Снимка: Личен архив


Радостин: До последно бях напрегнат и през цялото време на полета си повтарях на ум думите, които исках да кажа на Ива. И за мен лично този 30-минутен полет сякаш беше в рамките на 2 минути. Притеснявах се да започна с предложението, тъй като между нас имаше пилот. Самото предложение отправих буквално в последния момент, когато пилотът ми даде знак, че трябва да се спускаме надолу и не ми остава време. Също така се притеснявах, тъй като осъзнавах важността на думите, които бях на път да кажа и това, че тази стъпка ще промени живота и на двама ни коренно.

Снимка: Личен архив

Цялата история можете да прочетете в LadyZone.bg