Специално за LadyZone.bg аналитичният психотелесен терапевт Мартин Чолаков, коментира езика на тялото на Амбър Хърд и нещата, които актрисата ни казва с него.

Психологът уточни, че е трудно да се направи анализ, тъй като докато е на свидетелското място, от нея се вижда само горната половина от тялото ѝ.

"Tака характерни и издаващи специфична психологична и характерова динамика части от тялото - като ръце, корем, таз и крака в тяхната динамична версия, не се виждат”, уточни той. „Бих желал думите ми да бъдат четени с уговорката, че това, което се вижда, вероятно съдържа една много малка част от истината в този казус.“

И все пак часовете видео, които са достъпни за всички в интернет, съдържат достатъчно информация, която опитният психолог може да разчете в поведението на Амбър Хърд.

„Първото нещо, което ми прави впечатление, е специфична динамика и форма на устните, които от време на време приемат формата на една „колабирала“ позиция, която е много характерна за тъжните, огорчените и сърдити хора“, посочи Мартин Чолаков. „Допускам, че в живота на тази жена е имало ситуации, които често са я карали да се чувства по един от тези начини.“

Снимка: Getty Images

Амбър Хърд беше призована като свидетел по делото, което бившият ѝ съпруг Джони Деп заведе срещу нея за клевета. Амбър твърди, че по време на краткия си брак е била подлагана на психологически и физически тормоз от Деп. Твърдения, които Джони Деп отхвърля.

Според Мартин Чолаков поведението на бившите съпрузи в съда говори, че между тях е имало много по-сложни отношения, отколкото подозираме.

"Допускам, че в брака на двамата е имало една садо-мазохистична динамика, при която често единия преживява себе си като жертва, а другия като насилник, без те да са добре осъзнати за този процес“, обясни психологът. „Понякога ролите на жертва и насилник може да се сменят, като жертвата най-често отива във вторична агресия, за да се защити и така се превръща в насилник.“

Може да прочетете целия анализ на психолога Мартин Чолаков на сайта LadyZone.bg, където ще намерите и още информация за най-любопитния процес на годината:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!