Телевизионният водещ Джон Оливър, е направил пророческо изказване за Меган Маркъл през 2018 г., което в последните дни стана хит в социалните мрежи.

Няколко месеца преди сватбата на Меган и Хари Джон Оливър гостува в предаването на своя колега Стивън Колбер.

В шоуто той заявява: „Няма да упрекна Меган, ако тя се измъкне от това в последната минута. Няма нужда да гледаш дори пилотния епизод на сериала „Короната“, за да почувстваш, че тя ще стане снаха в семейство, което ще й причини емоционални усложнения. Това е емоционално закърняла група от дълбоко увредени хора, които извършват много глупава псевдо дейност. Ето в такова семейство ще влезе тя и се надявам да й харесва. Опасявам се обаче, че ще й бъде странно там. Аз например не бих се оженил за някого от кралското семейство. Аз съм от простолюдието и няма да бъда посрещнат добре – особено след това, което казах току-що“.

Хиляди споделиха в социалните мрежи клипа с коментара на Джон Оливър, известен с често пиперливия си хумор, който се оказа напълно прав.

В неделя вечерта Си Би Ес излъчи 90-минутен разговор на Опра Уинфри с Меган и Хари. В интервюто 39-годишната херцогиня на Съсекс призна, че животът в двореца е нарушил психичното и здраве и се е стигнало до мисли за самоубийство.

Повече по темата можете да научите в LadyZone.bg