Продължението на "Пристигане в Америка" ще пристигне по малко по-необичаен начин до публиката от оригиналната комедия от 1988 г.

Дългоочакваното продължение на класическата комедия с Еди Мърфи е в процес на продажба от киностудиото Paramount Pictures на Amazon Studios в сделка на стойност от около 125 млн. долара, казват източници. 

Очакваната дата на премиерата в стрийминг платформата е 18 декември, допълват източниците, цитирани от "Варайъти".

Сделката е на стойност около 125 млн. долара, а очакваната дата на премиерата е 18 декември

Еди Мърфи, който е продуцент на продължението на "Пристигане в Америка", както и звезда във филма, трябва да даде своята благословия за това.

Смята се, че продажбата е приоритет за шефа на Amazon Studios Дженифър Салке, която неотдавна придоби правата за стрийминг на продължението на "Борат" с провокативния актьор Саша Барън Коен.

Във филма "Пристигане в Америка" на режисьора Джон Ландис се разказва за принц от измисленото кралство Замунда, който цял живот е бил глезен от своите прислужници и поданици. 

Когато става на 21 години и е вече пълнолетен, неговите родители му налагат да се ожени за момиче, което е обучено за кралица още от раждането си. Момичето няма собствено мнение и е напълно съгласна с всичко, което кралят й казва, но това не се нрави много на принца и той решава да замине в Америка, за да си намери сам съпруга.

Вижте повече за Еди Мърфи и "Пристигане в Америка" в Ladyzone.bg.