Актрисата Шарън Стоун обяви в „Туитър”, че е бил блокиран профила ѝ в популярното приложение за запознанства „Бъмбъл”.

„Хей, „Бъмбъл”, изключвате ли ме?”, отправя своя въпрос звездата от „Първичен инстинкт” към онлайн платформата в „Туитър”.

От профила на приложението за срещи ѝ отговарят, че определено я искат сред своите потребители. По-късно онлайн платформата е съобщила, че е станала грешка, тъй като въпросният акаунт е бил докладван няколко пъти като фалшив и затова са я блокирали, пише Би Би Си.

„Бъмбъл” е популярно приложение, което помага на търсещите романс или романс, посочвайки им хора със сходни интереси в близост до тях. Потребителите могат да филтрират възможните партньори на база възраст, пол и разстояние.

Това, което различава „Бъмбъл” от сходни апликации за срещи, е водещата роля на жените, които трябва да изпратят първото съобщение, за да започне комуникация с избран потребител. Над 28 милиона души ползват услугите на приложението по данни на компанията.

От „Бъмбъл” обявиха, че профилът на Шарън Стоун вече е разблокиран и тя може да ползва техните услуги.

„Надявам се, че ще намериш своята половинка”, коментира под поста на Шарън Стоун редакционният директор на „Бъмбъл” Клер О’Конър, която лично се е заела с разрешаването на нейния случай.

Шарън Стоун достигна световна слава през 80-те и 90-те години, като емблематичната ѝ роля в еротичния трилър „Първичен инстинкт” я превърна в секс символ за поколенията в края на миналото хилядолетие. Сред другите известни филми с нейно участие са „Зов за завръщане” и „Казино”.

Актрисата се е омъжвала два пъти, но последният ѝ брак с журналиста Фил Бронстийн приключи през 2004 г. През 2014 г. Шарън Стоун обяви пред медиите, че е „свободна за срещи” и разкри, че си пада по високи мъже.