Саша Грей е една от най-популярните актриси във филмите за възрастни през последните 15 години, но след края на кариерата си в тази сфера тя показва на почитателите си таланти в коренно различни направления.

Така само за 2 дни десетки хиляди гледания събра видео, в което тя... готви мусака.

Ястието, известно като най-краткия път до сърцето на мъжа по родните ширини, е по автентична балканска рецепта - в случая, гръцка.

„Гръцката мусака е едно от любимите ми храни“, написа тя. „Прави се с патладжан, телешка кайма и любов. Последвайте примера ми вкъщи и внесете от вкуса на Гърция в кухнята си.“

Причината Саша Грей да демонстрира рецептата за гръцка мусака е, че е актрисата е наполовина гъркиня. Тя е родена в Калифорния, но нейният баща е гръцки емигрант.

Снимка: Getty Images

Истинското име на Саша е Марина Ан Хандзис, но тя го променя, когато влиза в порнографската индустрия на 18-годишна възраст.

Макар да е най-известна с участието си във филми за възрастни, кариерата на Саша Грей е много по-богата. Тя се изявява в музиката и в киното. Участвала е в сериала „Антураж“ (като самата себе си) и във филма „The Girlfriend Experience“ на носителя на „Оскар“ Стивън Содърбърг.

Снимка: Getty Images

Именно работата ѝ с големия режисьор я подтиква да се откаже от порнографията и да започне да преследва кариера в друга област.

Тя е автор на книгата „Обществото на Жулиет“ – сатиричен еротичен роман. Книгата излиза през 2013 г., а през 2016 г. и 2018 г. излизат двете продължения.

Снимка: Getty Images

Тепърва предстои да видим дали Саша Грей ще успее да стане известна и като професионален готвач. Ако харесвате тази рецепта, може да разгледате профила ѝ, където има и други рецепти от международната кухня.

На сайта LadyZone.bg може да прочетете интервю със Саша Грей: