Над 11 млн. гледания за 3 седмици и пореден тотален хит за австралиеца Фейди. 32-годишният изпълнител от ливански произход често преплита в текстовете си майчиния си арабски език и в новата хитова колаборация с румънската певица Антония - отново е верен на себе си.

Фейди беше в България за пореден път. Казва, че му харесва тук, харесва и хората и за това не пропуска да ни посети всеки път, когато промотира нов проект. 

"Няма по-хубаво чувство от това, че си оценен. Работиш много усилено върху нещо, влагаш сърце, емоции и когато попиташ някой: "Хареса ли ти песента?" И започваш да се чудиш: "Ах, какво ще каже". И ако не, тогава си леко разочарован", казва певецът.

Поп звездата даде специално интервю за предаването "COOL..T".

- Четеш ли коментари?

Чета някои от тях.

Правиш ли го след всяка нова песен?

Веднага щом пусна песен, се залепвам на коментарите, защото съм любопитен в каква посока ще отидат нещата. В посока "обожание" или пък посока: "Ами...не е зле".

- Колко важни са социалните мрежи за артист като теб?

Отнемат прекалено много ненужно време. Става лош навик. Аз самият стигнах до момент, в който не можех да спя нормално, защото непрекъснато пътувам със самолет и какво правиш, когато не можеш да спиш? Взимаш телефона и си мислиш, че ще ти помогне да ти се доспи. Тогава си казах, ок, спирам с телефона и ще се опитам да спя. И в един момент пак посягам за него и си казвам: "Какво ми става, преди 2 секунди го проверих?! Защо го правя пак?" Но, в същото време, знаете, че социалните мрежи са бизнес, нуждаем се от тях, те са много важни. Не можеш да ги игнорираш.

"Тръка" е жаргонна арабска дума, която означава "остави го" или "остави я". Казваме го, когато нещо не си заслужава. Песента е за отровната любовна връзка, когато всички ти казват: "Тя не е за теб, зарежи я!", а ти не слушаш какво ти се говори. Докато в един момент не осъзнаеш, че този човек ти носи само негативи.

- Имал ли си такава ситуация в живота си?

Да. Имал съм, разбира се. Мисля, че ми се случи в момент, в който усетих, че вече не съм себе си. Този човек не вадеше по-добрата част от мен, а по-лошата. И тогава трябваше да "тръка".

- Какво е любовта за теб?

Любовта е доверие. Ако се събудиш сутринта с мисълта за този човек, вечер заспиваш с нея и е последното нещо, за което мислиш. Трудно е да се обясни и означава различно нещо за различните хора.

- Любовта свързана ли е с музиката за теб? Трябва ли да си влюбен, за да правиш музика?

Не. За да съм честен, правил съм най-добрата музика, когато съм бил нещастен.

- На каква възраст започна да правиш музика?

На 13.

- Колко време вече си в музикалния бизнес?

Не бях в музикалния бизнес на 13. Тогава разбрах, че искам да съм певец и композитор. Започнах да пиша песни. В бизнеса влязох през 2007 г.

- Как се промени от тогава до сега?

Моята невинност се промени, бях много....

- ...Наивен, може би?

Много наивен, да. Но и не ми пукаше толкова какво говорят хората за мен. Знаеш ли, в началото няма натиск, правиш каквото обичаш и каквото искаш и тогава имаш всички мечти и надежди на света. В момента, в който вкусиш успеха, искаш пак и пак. И губиш истинското.

Сега е различно. Осъзнал съм, че съм го изгубил преди няколко години и си казах: какво се случва с мен? Това не съм аз. Ще правя музиката, която аз обичам, без да мисля дали ще стане хит и дали хората ще я харесат. Така беше в началото и така хората се влюбиха в мен.