Членът на Лейбъристката партия на Великобритания, представителят на градския съвет на Уитби Саймън Паркс е признал, че има дете от извънземна, съобщи Лента.ру, като се позова на публикация в Northern Echo.

По думите на 53-годишния политик, детето му се казва Зарка, а майката нарича себе си Кралицата-котка.

Паркс не е уточнил кога е станал баща. Съобщил е обаче, че прави секс с представителката на извънземната цивилизация по около четири пъти на година. По думите му в тези дни той хваща приятелката си за ръката, казва й, че е готов, след което двамата се озовават в летяща чиния над Земята. Как именно става това, политикът не знае.

Паркс е признал, че неотдавна за връзката му с извънземната разбрала съпругата му, от която има три деца. Жената му много се разстроила.

Саймън Паркс твърди още, че самият той е дете на извънземна. Майка му била зелена и имала по 4 пръста на ръцете.

Политикът уверява, че връзките му с представители на друга цивилизация не влияят на работата и на живота му като цяло. Политикът за пръв път влезнал в контакт с представителите на друга планета, когато бил бебе и знае, че държи положението под контрол.

Мъжът е уверил, че много хора са като него, но не искат да признаят връзките си с извънземни, за да не разрушат кариерата си. Той е казал още, че не е луд. Убеден е, че хората, които го познават, знаят това.