Изпълнителката Деница Караславова от петия сезон на „Гласът на България” в момента е в Русия на най-големия песенен фестивал „Нова звезда”. След блестящото си представяне в петия сезон на „Гласът на България” талантливата Деница Караславова постигна още един голям успех.

Дебютното й парче „Може да ми се обадиш” се превърна в хит, който още звучи навсякъде. Но 16-годишното момиче от Първомай не спира дотук, готова е и с втората си песен.

В момента Деница е в селекцията на полуфинала на престижния руския песенен фестивал „Нова вълна”.

На  20 и 21 април тя ще е на полуфиналите в Москва, които могат да я отведат на голямата сцена в последния кръг на фестивала в Сочи на 13 август. Тя ще се представи с три песни – една авторска – „Може да ми се обадиш”, на Паша Христова – „Повей ветре” и „The boy has nothing”, с която тя се яви на кастингите на тъмно в шоуто „Гласът на България”.

„Пазя се да не се разболея. Разболея ли се, губя максимума от своите способности. Аз искам да съм в най-добрата си форма там, защото за мен е много важно да се представя на топ ниво”, каза Деница дни преди да замине за руския конкурс.

„Много хора казват, че ако си сбъднеш мечтата, няма за какво да мечтаеш, повярвайте ми има - всичко е навързано така, че постигнеш ли една цел, се мотивираш да постигнеш и още една, и още една и в един момент си казваш, аз мога и ще успея”, категорична е изпълнителката.