След успеха на първото издание на „Пътуване във Всичколената”, едно от най-атрактивните и харесвани представления на Театър на сетивата София се завръща в нова версия и вече отвори врати за всички жители и гости на столицата, които биха искали да се потопят в едно интерактивно преживяване, в чиито сценарий главните герои са самите те.

Спектакълът, подходящ както за деца над 6-годишна възраст, така и за възрастни, поставя участниците в центъра на фантастичен сюжет, в който се ползват всички сетива и се развива както въображението и креативното мислене, така и качества като емпатия, приспособимост, умение за справяне в нетипична среда, комбинативност и аналитично мислене.

Форматът е своеобразна алтернативна форма на образование, използващо учене чрез преживяване от първо лице.

„Пътуване във Всичколената” въвлична участниците в една вълшебна приказка, в която те са главните герои, а уникалните декори и фантастичните персонажи, които те ще срещнат, ще ги пренесат в един напълно нов, сюрреалистичен свят.

До Всичколената ще ви откара вълшебен кораб, който тръгва точно по график от уреченото място. Участниците трябва да минат през предизвикателства и да се справят с поставените от вълшебните жители на Всичколената задачи.

Това е едно мистично приключение, което остава тайна до мига, в който прекрачите прага.

Ако искате да станете част от вълшебния свят на Всичколената, можете да го направите през февруари и март. Корабът към Всичколената тръгва от ул. „Спас Соколов“ 5 – бизнес сграда „Интерпред Бояна“ в кв. „Манастирски ливади“.

Преминаването през спектакъла е индивидуално, а местата са ограничени и се запълват много бързо затова е необходимо да се направи предварителна резервация на дата и час на www.sensorytheatresofia.com.

Цена на билета за един участник е 60 лв. Предлага се и семеен билет (възрастен и две деца или двама възрастни с дете) на цена от 150 лв.
Продължителност: 60 минути.
Кога: 16, 22 и 23 февруари, както и 21, 22, 28 и 29 март.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!