Памела Андерсън се раздели със съпруга си - известния холивудски продуцент Джон Питърс, само 12 дни след сватбата им.

Актрисата сподели, че двамата "ще живеят разделени, за да преоценят какво искат един от друг". Тя благодари на феновете си за подкрепата през това време и поиска да уважат правото й на личен живот.

"Животът е пътешествие, а любовта е процес. Имайки предвид тази универсална истина, решихме да отложим оформянето на удостоверението за брак и да заложим на вярата си в процеса. Благодаря, че уважавате правото ни на личен живот", каза тя.

Памела Андерсън и филмовият продуцент Джон Питърс, които изглежда не са подали документи за удостоверение за граждански брак, са били близки още преди 30 години и са подновили връзката си преди няколко месеца. Те сключиха брак на тайна церемония в Малибу на 20 януари.

По време на сватбата 74-годишният холивудски продуцент заяви, че "Памела никога не е използвала пълния си потенциал като актриса“.

„Тепърва нейната слава ще се разчуе. Тя има много таланти, не само тези, които се виждат с очите. Навсякъде има красиви момичета. Можех да си избера друга, но от 35 години насам исках само Памела. Тя ме удивлява, тя ме вдъхновява. Обичам я и ще я направя моята принцеса", казва Джон Питърс.

„Джон е първото "лошо момче" на Холивуд. Обичам го дълбоко като член на семейството ми. Той никога не ме е предал и аз съм късметлийка - доказателство, че Бог има план", написа в социалните мрежи Памела Андерсън.

Тя е била омъжена за музикантите Томи Лий и Кид Рок, както и за продуцента Рик Саломон два пъти. Предишната й връзка беше с футболиста Адил Рами.

Джон Питърс, който е на 72 години, също има няколко брака зад гърба си.