В интервю за вестник „Дейли Мейл“ Памела Андерсън съобщи, че е сключила брак с новия си съпруг на Коледа. Церемонията се е състояла в дома ѝ в Канада и бракосъчетанието е извършено от местен свещеник. Заедно с младоженците не е имало приятели или семейство.

„Аз съм точно там, където трябва да бъда – в ръцете на мъжа, който ме обича. Влюбена съм. Оженихме се на Коледа с благословията и на двете ни семейства. Всички се радват за нас“, разкри актрисата.

„Омъжих се в имота, който купих от баба си и дядо си преди 25 години. Тук са се оженили и родителите ми, които още са заедно. Имам чувството, че животът ми направи пълен кръг“, споделя още Памела.

Името на новия съпруг на Памела е Дан Хейхърст и според информацията на „Дейли Мейл“ той е работил за нея като бодигард. Източници на вестника съобщават, че Дан се е омъжил за „жената на мечтите си“, подкрепя я напълно и е горд с успешната ѝ кариера и постиженията ѝ.

Преди това Памела Андерсън беше омъжена за музиканта Томи Лий от 1995 г. до 1998 г. Между 2006 г. и 2007 г. беше омъжена за комика Крис Рок. Третият и четвъртият ѝ брак бяха с един човек – професионалният покер играч Рик Саломон. Двамата се венчаха през 2007 г. и анулираха брака през 2008-а. След това се ожениха отново през 2014 г. и се разведоха през 2015-а.

Най-краткият брак на актрисата е с продуцента Джон Питърс, който продължава само 12 дни.

Повече за това и други любопитни подробности за Памела Андерсън може да прочетете на сайта LadyZone.bg: