Новият филм за Джеймс Бонд – „Няма време за умиране“, е отложен отново. Този път – за април 2021 г., съобщи „Мирър“.

Филмът, който е 25-ти от поредицата, трябваше да излезе по-рано тази година, но премиерата беше отложена за 12 ноември заради пандемията, която затвори кината по целия свят. Сега датата е отложена за втори път, защото ограниченията са все още в сила.

Новината беше потвърдена в официалния акаунт на филмовата поредица в „Туитър“ в петък вечер, заедно със снимка на логото на филма.

„Продуцентите Майкъл Г. Уилсън и Барбара Броколи днес обявиха, че излизането на „Няма време за умиране“, 25-ият филм от поредицата за Джеймс Бонд, ще бъде отложено за 2 април 2021 г., за да бъде видяно от световна публика“, се казва в съобщението.

„Няма време за умиране“ ще бъде последният филм за Бонд с участието на Даниел Крейг.

Трейлърът, пуснат миналия месец, показва Джеймс, завърнал се от пенсия, за да се изправи пред злата нова заплаха на Сафин (Рами Малек), придобил опасна нова технология и застрашаващ баланса в света. Също така виждаме как Бонд се обединява с красивата кубинска агентка на ЦРУ Палома, изиграна от звездата от „Вади ножовете“ – Ана де Армас, която демонстрира бойни умения.

Режисьор на лентата е Йоджи Фукунага.

В него участват също Джефри Райт, Наоми Харис и Ралф Файнс.

По-рано тази седмица Барбара Броколи сподели: „Това е петият и последен филм за Бонд, който ще направи Даниел Крейг, така че това е кулминацията на всичко, което е преживял образът, изигран от Крейг, и свързва всички сюжетни линии. Това е доста епичен филм“.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!

По материали на БГНЕС