Историята на олимпийския шампион в ските Боде Милър звучи като сценарий на филм, но е съвсем истинска. Интересно е как човек намира сили да продължи напред след толкова нещастия в живота. Всички ще си кажем, че той е щастлив, защото има всичко, за което може да си мечтае един мъж – успешна кариера на спортист, съпруга и 6 прекрасни деца, но пълно щастие едва ли съществува.

След тежката загуба на 19-месечната си дъщеря Емелин, която се удави в плувния басейн на дома им в Калифорния през юни 2018 година, на 8 ноември 2019 година олимпийският шампион стана баща на близнаци – еднояйчните момчета Ашър и Аксел.

Най-интересната подробност от раждането е, че именно спортистът е асистирал и помогнал те да се появят на бял свят в дома си.  За изживяването споделя съпругата му Морган в story в Инстаграм, говорейки за това колко корави са жените и предлагайки натуралистични кадри от раждането на близнаците.

Вижте целия разказ на олимпийския шампион, който споделя как се наложило сам да изражда двете си момчета, на Ladyzone.bg: