В началото на 2020 г. Меган Маркъл и принц Хари разбуниха духовете, като изведнъж обявиха, че искат да се оттеглят от кралските си задължения и да работят за своята финансова независимост. След кратък престой в Канада те се установиха в родния щат на американската актриса – Калифорния, а впоследствие подписаха и договор със стрийминг платформата „Нетфликс“. Засега изглежда, че всичко се нарежда и единственият мрачен нюанс в живота на младото семейство е скорошното признание, че през лятото Меган е преживяла спонтанен аборт.

Новата книга на Робърт Лейси „Братска битка: Уилям и Хари – приятелството и враждите“ (Battle of Brothers: William and Harry — the Friendship and the Feuds) обаче разкрива, че планът е бил друг. Британският вестник „Дейли мейл“ публикува откъси от биографичния труд, от които разбираме, че младото семейство е трябвало да поживее няколко години в Република Южна Африка.

Идеята е на Елизабет Втора, която напълно разбирала желанието на младите да избягат от папараците и да водят по-спокоен живот. Самата тя е живяла по този начин в Малта в периода 1949-1951 г. По нейни думи това са единствените години, когато животът й е бил „нормален“ и е можела да се посвети на семейството си.

Повече по темата можете да научите в LadyZone.bg

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!