Николета Маданска е едно от най-лъчезарните и нежни присъствия на екран от отбора на bTV Новините. Водещата на емисия Спорт по bTV в момента е в майчинство с първото си дете. Пред сайта Ladyzone.bg спортната журналистка споделя с какви предизвикателства се е сблъскала в първите си месеци като майка, успява ли да намери време за себе си и кои митове опревергава с личния си опит на новото поприще.

"Йоан е почти на шест месеца. Гледам снимките от родилното. После поглеждам момчето до мен, което ме прегръща, целува, смее се с глас, бърбори, преобръща се. И знам, че интересното тепърва предстои, но ми се ще времето да не препуска така стремглаво. Ако трябва да съм честна, с баща му не разбрахме какво са колики или безсънни нощи с новородено. Йоан е много спокойно бебе. От ден първи спи по цяла нощ. Аз съм била такова бебе и тайничко се надявах да прилича на мен", разказва тя.

Снимка: Личен архив

"В началото много държах всичко да е, както пише в книгите: колко трябва да спи бебето, кога да се къпе, колко пъти да яде", откровена е още Николета, но впоследствие започнала да се доверява на малкия си син и да разчита сигналите, които той ѝ дава.

Колкото до времето за себе си младата майка споделя, че успява да се организара напълно, тъй като Йоан е "бебе по учебник". "Когато бебето заспи, идва моето време. Може да поспортувам, да си направя косата, или просто да си допия изстиналото кафе", казва тя.

Цялото интервю с Николета Маданска можете да намерите в Ladyzone.bg: