Специален гост в токшоуто „Търси се“, тази неделя (20 март) от 12:30 по bTV, ще бъде актьорът и водещ на нашумялото предаване „Ергенът“ - Наум Шопов. Чаровните водещи Нели и Меги ще развълнуват госта със специални емоционални срещи с най-важните жени в живота на Наум.

Първата среща е с неговата любима Теа Минкова, с която скоро ще отпразнуват цяло десетилетие заедно. Дамата ще разкаже за познанството с Наум още от ученическите години. Любовта между тях обаче, се ражда едва след като завършват.

Една случайна среща в подлеза на Софийския университет разпалва искрата между тях. Теа ще говори с голямо вълнение за чувствата им и за изпитанията през които са преминали като двойка. И разбира се, откровено споделя за най-голямото щастие, което им се е случвало - да бъдат родители на малката Амая. Какъв баща е водещият на „Ергенът“, зрителите ще разберат от предаването „Търси се“.

Разговорът с майката на Наум – Мариана,  ще върне актьора в детските и тийнейджърските години. Тя ще сподели колко затворено дете е бил той и колко трудно му било да споделял емоциите си дори и с най-близките си. През сълзи на очи майката на актьора ще разкаже за загубата на баба му, която си е отишла от този свят преди два месеца. Това няма как да не просълзи и самия Наум, който ще сподели за специалната връзка с баба си и как още не е преодолял липсата й.

Зрителите ще видят и дъщерята на Наум и Теа - малката Амая, за която актьорът ще признае, че е най-великото щастие в живота му.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!