Бебе, родено от майка в кома и с коронавирус, и момченце, спасило сестра си от куче, са сред най-трогателните истории на сайта Ladyzone.bg. Личните истории, споделени на лайфстайл страницата, докоснаха сърцата и бяха четени много. 

Изповедта на италианка, излекувала се от коронавирус, е сред силните лични истории

Даниела де Роса е ветеринарен лекар от Италия, която през март се заразява с коронавирус и заболяването се развива скорострелно.

"Като на сън се озовах вързана за този респиратор", разказва тя.

Даниела е отделена в стая, в която целодневно е сама. Има само еднократни посещения от лекари. Тя споделя свое видео, в което говори за това какво е преживяла и чувствала. Нарича респиратора свой най-добър приятел и благодари на Бог за това, че се е излекувала и ще може да се върне при семейството си.

Бебе, родено от майка в кома и с коронавирус, стана сензация в интернет

Анджела Примаченко от Ванкувър била диагностицирана с коронавирус и поставена на апаратно дишане седмица преди важна дата в живота й - раждането на детето й. Заради усложненото й здравословно състояние 27-годишната жена е въведена в изкуствена кома. Няколко седмици след раждането Анджела вече е здрава, но успява да прегърне бебето си 16 дни след раждането. 

Изключително трогателен се оказва моментът, когато бебето се среща с по-голямата си сестричка. Емили е едва на 11 месеца и самата тя е още бебе, но всъщност вече е кака.

Малко момченце спаси сестра си от куче и така се превърна в супергерой 

6-годишният Бриджър показва изключителна смелост. След като куче се спуска към сестра му, малкото момче се хвърля пред нея и само става жертва на животното. Кучето нахапва лицето му жестоко и се налага да му направят 90 шева.

Когато след това попитали Бриджър как е успял да постъпи толкова смело и защо се е хвърлил да спасява сестра си, той отговорил: “Помислих си, че ако някой от двама ни ще умре, по-добре да бъда аз.”

Още трогателни лични истории четете на Ladyzone.bg.