Тази година, лоша за почти всички хора на света, се оказа много добра за стрийминга. Хората започнаха да прекарват повече време пред екрана и някои сериали достигнаха рекордна гледаемост. Ето кои са най-успешните сериали за изминалата година според най-големия сайт за кино в света. Ако се нуждаете от идеи какво да гледате, когато дойде новата година, може да почерпите идеи от тук.

10. „Короната“

Британският сериал, който разказва за живота на най-дълго управлявалият британски монарх – кралица Елизабет II, е истински хит както на Острова, така и в САЩ и Европа. Сериалът на Нетфликс радва почитателите си вече 4 години, а най-хубавото е, че ако го загледате сега, ще може да му се радвате поне още две години. В четвъртия сезон историята ни срещна с исторически личности като Маргарет Тачър и принцеса Даяна, а са планирани още два сезона, които да доведат историята до наши дни.

9. „Вещерът“

Фентъзи сериалът, който разказва за убиеца на чудовища Гералт, излезе в края на 2019 г. и много бързо стана едно от най-гледаните заглавия на „Нетфликс“. Тази година нямаше нови епизоди, но през 2021 г. е планиран нов сезон, който да зарадва почитателите му.

8. „Западен свят“

И третият сезон на научнофантастичния сериал с труден за проследяване сюжет и много обрати успя да привлече зрителите, както предходните два. Сериалът на HBO ще има поне още един сезон, който ще излезе през 2021 г.

Кои са останалите най-гледани сериали може да научите на сайта LadyZone.bg: