Технологичният гигант Apple представи носители на наградите App Store Best of 2020, които тази година отличават 15 невероятни приложения и игри. Те са били от съществено значение за това животът на хората през една особено динамична и драматична година - каквато беше 2020-а, да стане по-улеснен, по-здравословен и по-свързан.

Отличаващи се с високото си качество, креативен дизайн и иновативни технологии, тези приложения и игри изпъкват още със своето положително културно въздействие, полезност и важност, казват от Apple. 

"От това да ни помогнат да останем в добра физическа форма, да вкараме образованието на децата си в релси, да помогнем в борбата с глада по света - тяхното въздействие беше от значение за толкова много от нас", казва Фил Шилер от Apple за избора на победителите в App Store Best of 2020.

Снимка: Apple

Независимо дали става дума за улесняване на дистанционното обучение чрез Zoom, създаването на ежедневни рутинни навици с Fantastical или подобряване на съня с Endel, победителите в App Store Best of 2020 ни помогнаха да живеем възможно най-добре вкъщи, казват още от Apple.

За iPhone приложение на годината беше обявено Wakeout!, а за iPad приложение на годината - Zoom. iPhone игра на годината стана Genshin Impact, а за iPad - Legends of Runeterra.

Снимка: Apple

Вижте повече за най-добрите приложения и игри в Ladyzone.bg. 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!