Както вече знаем, всяка нова седмица е добра възможност да обърнем поглед назад, за да видим най-добрите музикални видеоклипове от изминалите 5-6-7 дни... Правим го отново, като този път откриваме отличен видеоматериал и песни от Лана Дел Рей, The Weather Station, Run the Jewels, Джон Фрушанте и CARM + Джъстин Върнън от Bon Iver. Отваряме си очите на четири и целите сме в слух със следващите видеоклипове.

Lana Del Rey - Let Me Love You Like A Woman

На 1 септември Лана Дел Рей заяви, че ще издаде парче, наречено "Let Me Love You Like a Woman". И стана точно така, както меланхоличната муза обеща. Това е първата песен от предстоящия албум "Chemtrails Over the Country Club" на садкор певицата, като самата тя каза, че студийният проект ще излезе на 5 септември, но до момента това не е станало… Е, докато чакаме поредния велик албум от Дел Рей, да се насладим на това как Лана пее "Нека те обичам като жена".

Run The Jewels - Holy Calamavote

В нощта на 17 октомври Run the Jewels изпълниха концерта на живо RTJ4, излъчван в Adult Swim. Озаглавен "Holy Calamavote", той беше организиран, за да насърчи избирателната активност преди президентските избори в САЩ, до които буквално остават броени дни. Албумът RTJ4 вероятно е не само най-добрият в кариерата на Run the Jewels, но и за цялата 2020-а в музикалната индустрия - заряд, какъвто рядко може да бъде наблюдаван във времена на светкавично изстреляни рап кариери в SoundCloud.

John Frusciante - Brand E

Абстрактна сай-фай късометражка - това представлява видеоклипът към новата песен "Brand E" на Джон Фрушанте. Парчето е част от предстоящия му албум "Maya", който е зареден със силно електронно звучене. Заснемането на клипа се случва в Лос Анджелис - родния град на култовата рок група "Ред Хот Чили Пепърс", в която той е китарист в различни периоди - от 1988 до 1992, от 1998 до 2009 и от декември 2019 г. С Антъни Кийдис и компания Фрушанте е записал общо пет студийни албума.

Вижте кои са останалите топ видеоклипове от третата седмица на октомври в Ladyzone.bg.