Какво е да си красива жена в България? В студиото на Coolt гостува Венцислава Тафкова, новата Мис България.

"Короната на главата тежи, но съм много щастлива и развълнувана. Това са само хубави емоции", споделя тя.

"За мен това беше една цел и се радвам, че я постигнах", казва Венцислава.

"Коментарите стигат до мен. Мои познати и приятели ми пращам разни статии. Казвам, че не искам да чета. Тази негативна вълна я има към всяка една красива жена. Проблемът е, че аз съм популярна и в момемнта това е насочено към мен", допълва тя.

"Писаха ми много хора, които са горди, че представям България", казва Венцислава Тафкова.

"Много хубави неща прочетох - че съм истинска, че съм естествено красива. Защото всички твърдят, че имам интервенции, а аз нямам такива", допълва тя.

"Имам единствено филър в устните - и то много малко. Това е единственото нещо, което съм си правила", казва Мис България 2020.

"Други корекции не смятам да си правя. Първо, защото не ми отива на възрастта. И второ, защото не смятам, че имам такава нужда", отсича тя.

"Семейството ми се занимава в туризъм - искам да се развивам и в тази посока. Искам да се развивам и с мода", казва Венцислава.

"Супер върви онлайн обучението. Справям се, горда съм със себе си", допълва Тафкова, която е студентка втори курс.

"Жени не ме поздравиха за короната, мъжете се изказаха много ласкаво", казва новата Мис България.

"Каузата ми е за насилието между децата - в училищата и не само. Ставала съм години наред свидетел на тормоз и насилие над други деца. Това е един проблем, за който никой не говори", казва тя.

"Ако тези хора вложат цялата си енергия - не да правят колажи във Фейсбук и Инстаграм, а в нещо позитивно, мисля че можем да вървим напред и да постигнем много неща за България", допълва Венцислава.

"Мис България трябва да бъде едно красиво лице, което да призовава хората да правят хубави неща за България", заявява тя.

"Ако народът вложи енергията не да плюе и да хули, а да прави нещо хубаво, мисля че можем да вървим напред", казва Мис България 2020.

"Успешна и независима жена с хубав собствен бизнес. Надявам се добре реализира в модата и, дай Боже, хубаво семейство", споделя как се вижда в бъдеще тя.

"В днешно време мъжете ги е страх от красиви и силни жени", заявява Венцислава.

Вижте какво още сподели новата Мис България от видеото в Ladyzone.bg.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!