Световноизвестната актриса, супермодел, дизайнер, певица, съпруга, майка и публична личност Мила Йовович даде откровено интервю на Георги Тошев специално за "Преди обед" от дома си в Лос Анджелис.

Родена е в Украйна, снима се на кориците на над повече от 100 списания, участва в над 50 филма. Тя е модел за подражание на хиляди жени по земното кълбо и човек, който не спира да се развива още от дете. Всичко за нея започва, когато е само на 9 години. За този ранен успех обаче тя плаща висока цената с травми от детството, сексуални сцени с непълнолетни, преследване от психопати и зависимост от наркотици, която едва не я убива. На 15 години Мила вече издържа семейството си и снима филма „Завръщане в синята лагуна“. Днес е променена, защото е щастлива майка на три дъщери.

Актрисата сподели, че има много предимства и недостатъци да започнеш да градиш кариера токова млад.

„Когато си млад, е много по-лесно да станеш актьор, но ако нямаш правилното образование и правилното семейство, е много по-трудно, дори опасно да започнеш млад. Виждала съм много деца в тази индустрия оставени да се оправят сами без никой да се грижи за тях, а има и такива, на които самите родители се възползват от тях“, сподели световноизвестният модел и актриса.

Мила разказа пред Георги Тошев, че никога не се е задоволявала само с едно нещо в своя живот и кариера, затова винаги експериментира с множество идеи.

Целия материал вижте в Ladyzone.bg

 

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!