39 е красива възраст, когато след себе си си оставил нещичко, дори и малко, което е достойно за възхищение и което е подпомогнало добруването и съществуването на други хора по света. На 4 август херцогинята на Съсекс Меган Маркъл навърши точно 39, а ние празнуваме рождения й ден с 39 факта, които или не сте чували, или сте забравили покрай целия поток от информация, който изтича и е свързан с нейното име.

1. Като говорим за имена - Меган не е първото, а второто й име. Цялото й име е Рейчъл Меган Маркъл.

2. Героинята й в „Костюмари“ – филмът, който я прави известна, също се казва Рейчъл.

3. Естествената коса на херцогинята на Съсекс е къдрава, което произтича от смесения й произход, но Меган винаги я оформя или изправена, или на леки вълни.

4. В сериала „Костюмари“ тя носи своите собствени бижута.

5. Майката на Меган е афроамериканка, но баща й, който е бял, е потомък на холандски, английски и ирландски заселници. Свързват името й като далечна роднина на Уилям Шекспир.

Снимка: Getty Images

6. Някои английски издания дори посочват, че двамата с Хари са далечни роднини.

7. Преди да стане известна и докато се явява на кастинги за актриса, Меган била калиграф на свободна практика. А калиграфията е изкуство за създаване на красив и изящен почерк.

Снимка: Getty Images


8. През 2016 г., след пътуване до Руанда, актрисата става посланик на канадската благотворителна организация „World Vision Canada“, която работи за подобряване на детския живот в развиващите се страни.

9. Кучето Богарт , което е мелез между лабрадор и шепърд, се появява в живота на Меган, благодарение на Елън Дедженеръс. Когато актрисата била в приют за кучета именно известната водеща била случайно там и я убедила да вземе четириногото.

10. Баща й е този, който запалва интереса й към актьорската професия. Томас Маркъл често водел дъщеря си на снимачната площадка на „Женени с деца“, където отговарял за осветлението.

Вижте целия материал на Ladyzone.bg:

 

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!