Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл се оплака, че е била най-подиграваният човек в целия свят през 2019 г. Изявлението тя направи в подкаст насочен към тийнейджъри.

„Казаха ми, че аз съм най-подиграваният човек през 2019 г. Осем месеца дори не бях под светлината на прожекторите – бях в майчинство, но въпреки това се фабрикуваха твърдения за мен, някои бяха унищожителни. Независимо дали си на 15 или на 25 години, ако хората говорят някакви неща за теб, които не са верни, това изключително вреди на емоционалното ти и психологическо здраве“, казва Маркъл.

Меган Маркъл и съпругът й принц Хари се отказаха от привилегиите на кралския живот, за да отгледат спокойно детето си. Това предизвика вълна от недоволство във Великобритания сред поддръжниците на монархията.

В подкаста принц Хари и Меган говориха за това колко е важно да се грижиш за психологическото си здраве.

Принц Хари определи уязвимостта на хората като знак за сила. „Много е лесно да бъдем погълнати от негативността, но всички имаме избор и можем да я премахнем от живота си. Да следваш някого в социалните мрежи от омраза стана модерно. Не е нужно да го правим… Аз направих своя избор и просто не чета тези коментари. Фокусирам се върху по-позитивни неща“, коментира той.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!