Мъжествено ли е баща да носи бебето си в кенгуру на обществено място – водещият на “Добро утро, Британия” Пиърс Морган научи отговора на този въпрос по трудния начин.

Преди няколко дни Морган сподели в страницата си в “Туитър” снимка на актьора Даниел Крейг, който предстои да изиграе последния си филм в ролята на Джеймс Бонд, който се разхожда в града с кенгуру на гърдите с новородената му дъщеря. Към снимката Морган е написал “О, 007… не и ти!!?!!”.

Водещият е използвал и хаштаг #emasculatedBond, което в буквален превод от английски означава “кастриран Бонд”.

Естествено, последователите на Пиърс Морган не останаха много доволни от определението му.

“Ако ви трябва доказателство, че хора като Пиърс Морган си измислят причини, за да бъдат недоволни, очевидно Даниел Крейг е по-малко мъж, защото… носи бебе?”, написа един потребител в социалната мрежа.

Холивудската звезда Крис Еванс, който изигра Капитан Америка, написа “Трябва да си изключително несигурен в собствената си мъжественост, за да си загрижен относно друг мъж, който носи бебе. Всеки мъж, който си губи времето да определя мъжествеността на друг мъж е ужасен вътрешно”.

Много други потребители в “Туитър” публикуваха снимки в социалната мрежа, на които носят бебетата си.

В опит да убеди потребителите, че коментарът му няма нищо общо с мъжествеността на Даниел Крейг, Морган се опита да обясни, че просто не харесва кенгуруто.

Стигна се и до там собственото предаване на Морган “Добро утро, Британия” да публикува анкета на тема “Трябва ли Джеймс Бонд да носи кенгуру в следващия филм?”, появиха се и колажи на Морган, като най-споделян от тях е как той е носен в кенгуру от Доналд Тръмп.