Мъж и жена обвиниха световноизвестната поп певица Кейти Пери в сексуален тормоз, пишат западни музикални медии.

Първото обвинение дойде в началото на седмицата от Джош Клос – модел, участвал в един от видеоклиповете на Пери. В публикацията в "Инстаграм" Клос разказва за необичайна случка с певицата, която по време на парти през 2010 г. свалила панталоните му, показвайки пенисът му на всички присъстващи.

"Исках да я запозная с мой приятел, но когато се обърнах да го викна, Пери свали анцуга ми "Адидас" заедно с бельото ми, за да покаже на хората около нас пениса ми. Можете ли да си представите колко засрамен и унижен се почувствах?", пише Клос.

Моделът коментира, че е решил да сподели за случката чак сега, защото в света на шоубизнеса се говори само за злоупотреби на овластени мъже, "а жените са същото толкова ужасни".

Второто обвинение дойде няколко дни по-късно. Според руския вестник "Российская газета" грузинската водеща Тина Канделаки също била жертва на сексуално посегателство от страна на певицата.

Пред вестника Канделаки разказва, че Пери се опитвала да я докосва и целува по време на парти. Певицата била под влиянието на алкохол и когато Канделаки отказала нейния флирт, Пери започнала да "тормози" останалите гости на партито.

Към момента няма официален коментар от Кейти Пери. Това не са първите необичайни случки с певицата – през 2018 г. тя целуна участник в "Америкън айдъл" против волята му, а през 2017 г. успя да опипа певеца Шон Мендес по време на музикални награди.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!