В миналото актьорът Чарли Шийн беше известен с безразсъдния си начин на живот. Алкохол, наркотици и безразборен секс бяха нещата, които повечето хора си представяха, когато чуеха името на Чарли Шийн. И то не само заради хитовия сериал „Двама мъже и половина“, където той играе именно такъв човек.

През последните години обаче актьорът реши да промени живота си и най-щастливият от това човек е баща му – звездата от „Апокалипсис сега“ Мартин Шийн, който е на 80 години.

Снимка: Getty Images

В телевизионното предаване на списание „Пийпъл“ той заяви, че е горд от промяната в живота на сина си.

„Обожавам го. Винаги съм го обожавал. Възстановяването и животът му са чудо, а самият той е невероятен човек", каза той.

Снимка: Getty Images

През последните години 55-годишният Чарли Шийн активно и много по-успешно отпреди се бори срещу зависимостите си. Той се въздържа от алкохол, наркотици и дори цигари, а е лесно да предположим, че сексуалният му живот също се е успокоил, след като направи признанието си.

Снимка: Getty Images

„Както вие и всички останали знаете, минахме през много труден период, докато той водеше такъв живот“, каза още Мартин Шийн в интервюто си.

„Слава Богу той се оправи, здрав е и работи по книгата си. Много е ангажиран със семейството, децата и внуците си", допълва той.

Още по темата може да прочетете на сайта LadyZone.bg: