Часове след премиерата в youtube, неподражаемата певица Мария Илиева направи телевизионна премиера на най-новия си клип „Ми амор” в COOL…T.

Песента "Ми амор" е продуцирана от двама американци, работили с Шон Пол, Ъшър и Крис Браун. Те се влюбват в гласа и музиката на певицата и сами се свързват с нея, за да направят общ проект. За снимките на видеото изпълнителката събра екипа си в две поредни нощи на покрива на изоставен завод в София. Единствено екип на COOL…T беше на терен по време на снимките.

Ето какво разказа прелестната дива за най-новия си проект:

„Искам „Ми амор” да стане супер успешен сингъл, да стигне до сърцата на хората, да разпознаят нещичко от себе си в него, защото отдавна не съм правила солов клубен сингъл след "Нека вали", която е песен от миналата година и колаборацията ми с Били "Черен списък", аз не съм издавала мой солов сингъл. И ми се ще след това време, което мина и очакването на хората, които харесват моята музика, да ги направя щастливи. Да оправдая този период, да го осмисля с тази музика. Много си мечтая да стигне до хората тази песен.”

След големия концерт в Летния театър във Варна и другите си морски участия, певицата не е имала време за дълга почивка. Пред Поли Гергушева тя подели, че обичайно почива в началото на годината. „Тогава обичам да избягам на някое топло местенце и да се порадвам на слънцето. Още не съм планирала следващото ми пътуване, но сигурно ще бъде в Тайланд. Много обичам Тайланд.”

За скандала, в който беше намесена Мария Илиева като продуцент на изпълнителя Атанас Коев, тя коментира: „Аз харесвам талантливите млади хора на България и всеки един изпълнител, в който компанията ми е инвестирала и в чиито талант аз съм вярвала и съм отделяла от времето - не съжалявам. Но вярвам, че всеки човек, на когото му е подадена ръка да реализира мечтите и идеите си, трябва да е благодарен, аз самата съм такава. Аз съм благодарна на моята първа музикална компания – „Българска музикална компания” – тя вече не съществува, че повярва в мен. За съжаление, когато си плах, неориентиран и нямаш идея какво ти предстои и се намери някой, който да повярва в теб и да даде път на плахостта ти, съчетана с интересни идеи, това е голям късмет и трябва да бъде оценяван.

COOL…T пожелава успех на новия сингъл на Мария Илиева „Ми Амор”.

Как е избрано името „Ми амор”, какво е било „влюбеното лято” на певицата и какво още сподели за рапъра Атанас Колев Мария Илиева, вижте във видеото: