Много хора, които са имали любими животни в продължение на години, ще потвърдят, че загубата им е сравнима с това да загубиш член на семейството си. При звездите също е така и много от тях правят всички свои почитатели по света съпричастни със своята скръб.

Най-скорошният случай е с Лени Кравиц, който тази седмица загуби кучето си. Музикантът сподели снимка с него в Инстаграм:

„Лирой Браун, 2009 – 2021 г. Благодаря ти, че сподели живота си с мен“, написа Лени. „Ти ме благослови с безусловна любов, докато гледаше всичко, през което преминавам. Ти беше с мен в най-добрите и в най-лошите ми моменти. С теб обикаляхме цялото земно кълбо отново и отново и се учехме един от друг. Ти беше най-добрият.“

За щастие Лени Кравиц не е сам. Преди няколко години музикантът осинови кученце от приют, което нарече Джоджо. От поста му в Инстаграм става ясно, че и на Джоджо му липсва по-възрастното куче.

Кравиц е само последната засега звезда, която страда заради загубата на домашния си любимец. На LadyZone.bg може да прочетете за още актьори и музиканти, които загубиха любимите си кучета и споделиха скръбта си почитателите си: