Поредното, но последно сътрудничество на Лейди Гага и Тони Бенет издига джаза до нови висини.

Поп звездата и джаз легендата споделиха музикален видеоклип към кавъра си на песента "I Get A Kick Out Of You" преди излизането на предстоящия им албум "Love for Sale".

Във видеото, което показва звукозаписната сесия за сингъла, виждаме Гага и Бенет да демонстрират прекрасно приятелство, докато се усмихват нежно един на друг и се прегръщат няколко пъти, докато записват парчето.

Албумът "Love for Sale", който трябва да излезе на 1 октомври, е второто сътрудничество между Гага и Бенет след "Cheek to Cheek" през 2014 г., като тавата ще включва както солови записи, така и дуети на най-известните песни на Коул Портър.

Това ще бъде и последният албум в кариерата на Бенет, като 95-годишната джаз легенда разкри през февруари, че се бори с болестта на Алцхаймер от 2016 г., както съобщава "Варайъти".

В началото на август Гага и Бенет изнесоха два концерта в Radio City Music Hall. Представленията, наречени "One Last Time: An Evening With Tony Bennett and Lady Gaga", бяха последните изпълнения на живо за Бенет в Ню Йорк.

Вижте повече за Лейди Гага и Тони Бенет в Ladyzone.bg.