Кристина Ричи се присъединява към все още неозаглавеното продължение на "Матрицата", което засега е известно като "Матрицата 4", съобщава "Колайдър".

За присъединяването на актрисата към и без това впечатляващия актьорски състав на филма се разбира от прессъобщение на "Уорнър Брос", но подробностите за персонажа на Ричи засега остават неизвестни. 

Включването на Ричи в продължението на сай-фай сагата само допълнително засилва вълнението към предстоящия филм, който трябва да излезе този декември.

Ричи се присъединява към изключително силен актьорски състав, който включва Киану Рийвс (Нео), Кери Ан-Мос (Тринити), Джейда Пинкет-Смит (Ниобе), Даниел Бернхард (агент Джонсън) и Ламбърт Уилсън (Меровингиан).

В "Матрицата 4" Ричи ще се присъедини към новодошлите актьори в поредицата, сред които са Нийл Патрик Харис, Приянка Чопра и Джонатан Гроф. 

Така "Матрицата 4" ще отбележи събиране между актрисата Кристина Ричи и режисьорката Лана Уашовски, тъй като преди това двете работиха заедно по лентата "Спийд Рейсър" през 2008 г. 

Филмът, който все още няма официално заглавие, ще излезе едновременно в кината и платформата HBO Max на 22 декември. 

Вижте повече за Кристина Ричи и "Матрицата 4" в Ladyzone.bg.