Поп звездата Риана скандализира последователите си в социалната мрежа „Инстаграм” с колажи на английската кралица. Риана монтира на върху емблематични снимки лика на Елизабет Втора.

Така кралицата се появява като модна икона на висок ток и голи крака, с авангардно червено болеро, както и в супермаркет с лилава конска опашка и предизвикателен тоалет.

Странният поздрав на Риана по случай 91-ия рожден на кралицата предизвика негативни реакции сред феновете й – и особено сред тези, които живеят на Острова. 

„Каквото и да е посланието в тази снимка, едно нещо е ясно. Кралицата се слави с елегантност и такт. Нещо, което Риана никога не е имала. Намирам това за неуважително, но не мога да очаквам нищо повече от „лошото момиче Рири” !”, коментира потребител под един от колажите, на който кралица Елизабет носи високи зелени чизми и пухкави аксесоари.

Други фенове на Риана намират действията й за забавни и обвиняват засегнатите в тесногръдие.

„Вие всички приемате това по грешен начин. Снимките са израз на това, че и на 91 години, кралицата продължава да бъде с младежки дух и да запази добрия си стил.”, пише друг потребител.