Най-привлекателните държавни мъже по света не само умеят да се занимават с изкуството на политиката, но имат и харизма, която въздейства на околните. Кои са те според Ladyzone.bg?

Карл Нехамер е новият австрийски канцлер. За да се посвети на политиката, напуска армията. Бившият военен е роден през 1972 година. Прави впечатление, че ходи с леко набола брада, а не гладко избръснат. Най-често може да бъде видян на политически събития с вратовръзки в тъмносиньо, лилаво или бордо. 

Нехемер е семеен и има две деца. Харесва кучета и има домашен любимец Фани, която е на малко повече от 2 години.

Нехемер има нелеката задача да замести на канцлерския пост друг млад политик с често участие в подобни класации - Себастиан Курц.

Снимка: EPA

Кирил Петков е потенциалният премиер на следващия редовен кабинет в България и съпредседател на „Продължаваме промяната“.

Името му е сред най-честите търсения в Google в България през 2021 г., сочат данни на световната компания.

В медийното пространство го наричат и Джон Траволта, заради твърденията на някои странични наблюдатели, че прилича на актьора. ДПС го нарекоха "г-н Шугър Фейс" (сладур - англ. в доста свободен превод).

Съпруга на Кирил Петков е Линда Петкова, една от участничките в MasterChef, която получи златна престилка от шеф Силвена Роу. 

Тим Харис е южноафрикански политик, известен с уменията си на финансов консултант. Той е бил част от екипа, предприел първото пътуване със сърф между Кейптаун и Лондон по маршрута на Западното крайбрежие. Роден е през 1979 година. Избран е за депутат на 29-годишна възраст.

От 2012 г. до 2014 г. е министър на финансите в сянка. Според политическите му възгледи икономическият растеж е от първостепенно значение за решаването на проблемите на Южна Африка. Той подкрепя данъчните облекчения за малкия бизнес и субсидиите за заплатите на младите хора, за да насърчи компаниите да наемат повече млади. 

Женен е и има дъщеря. 

Чисто субективна оценка за външния му вид вероятно дава самото му присъствие в селекцията на явно специализирания Инстаграм профил sexyworldleaders...

Кoи са останалите държавни мъже с впечатляващ външен вид - четете на Ladyzone.bg.