„Феромоните напират тази година във „Фермата“. Те ще пръснат и ще гръмнат“, прогнозира 44-годишната фризьорка Анастасия. Според нея Пламен и Цвети се оформят като двойка.

Снимка: bTV Media Group

„Той е голям играч, скорпионче. Сега ще бутам така, че Цвети и Пламен да са заедно, за да видя дали Виктор ще започне да ревнува“, коментира Анастасия.

Снимка: bTV Media Group

„Глася и друга двойка – Боби Гостев и Ралица. Видяхте ли как се къпаха? Той я полива, а тя му търка гърба. Чакай малко сега! Досега никой не е търкал гръб на друг. Охооо!“, възклицава фризьорката, която е от Варвара, но работи в София.

Снимка: bTV Media Group

„Защо я харесвам тази двойка ли? Защото Боби Гостев е банкер, високо ниво! Интелигентен и с чувство за хумор, а пък Ралица е аристократка. С тая червена коса, сини очи, бяла кожа. Тя е като фигурка… Боби има нужда от по-дивото. Тя е от Троян, прави грънци, романтична е… Обаче един проблем има. Боби иска някоя по-секси и кръшна мацка. Сподели, че би сложил силикон на приятелката си, ако тя не се чувства добре… Раличка е уникална. Той според мен не подозира за нейната вътрешна емоция. Много е фина. Много я харесвам и искам с Боби Гостев да станат гаджета. Мале, какви ги забърках! Искам да има любов във „Фермата“, какво лошо?“, завършва анализа си на феромоните Анастасия.

Снимка: bTV Media Group

Вижте тук как Пламен и Цвети хранят с биберон малко яренце, а Анастасия ги подкокоросва с „Вие сте като младо семейство. Много сте сладички!“