Кевин Харт разкри, че е бил тествал положително за COVID-19 преди няколко месеца - "приблизително по същото време" като друга холивудска звезда - Том Ханкс.

41-годишният комик говори за това по време на участието си в комедийното шоу "An Intimate Socially Distanced Affair" на Дейв Шапел в Охайо тази събота.

"Проблемът е, че го хванах по същото време като Том Ханкс", казва Кевин Харт, цитиран от Page Six. "И не можех да кажа нищо, защото той е по-известен от мен."

Дейв Шапел е похарчил 100 000 долара за бързи тестове за коронавирус за откритите шоу предавания, които провеждаше през лятото. 

Междувременно 64-годишният Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън потвърдиха, че са тествани положително за COVID-19 на 11 март в Инстаграм, докато актьорът снима филм в Австралия.

Двамата се възстановяваха от заболяването изолирано в болница, преди по-късно същия месец да се приберат в дома си в Лос Анджелис. Оттогава двойката дарява кръвна плазма, за да помогне на лекарите и учените да открият ваксина за COVID-19.

Кевин Харт е прекарал по-голямата част от времето си през карантината в дома си в Лос Анджелис. 

Съпругата му Енико Харт очаква второто им дете, което предстои да се появи на бял свят този месец. Преди две години двамата станаха родители на момченцето Кензо.

Кевин Харт
Снимка: Getty Images

Звездата от "Джуманджи" има също 15-годишната дъщеря Небе и 12-годишния син Хендрикс с бившата си съпруга Торей Харт. Те бяха женени от 2003 до 2011 г.

Вижте повече за Кевин Харт в Ladyzone.bg.