Саймън Коуел трябваше да бъде сред журито на предаването "Америка търси талант" по време на епизодите във вторник и сряда, но претърпя инцидент, падайки от електрическо колело в дома си в Лос Анджелис.

За щастие от ТВ шоуто за таланти знаят към кого точно да се обърнат и бързо са намерили решение на проблема, съобщава съобщава Си Ен Ен.

Снимка: Getty Images

Певицата Кели Кларксън, носителка на три награди Грами, на която Коуел подаде ръка при коронясването й като победител в първия сезон на предаването "Американски идол" през 2002 г., е готова да заема стола на Саймън като гост-съдия в предаванията на живо тази седмица, според информация на телевизия NBC и изявление, публикувано от Кларксън в социалните мрежи.

"Моят приятел Саймън Коуел вече е по-добре, но претърпя инцидент и няма да може да присъства на концертите на "Америка търси талант" във вторник и сряда, но не се притеснявай, Америка - някой по-мъдър, готин и страстен ще заеме мястото му! Невероятно изумителната Кели Кларксън. Заповядайте!, написа тя.

Саймън Коуел счупи гръбнака си, докато пробваше за първи път електрическия си велосипед, след което се наложи да претърпи операция в болница в Лос Анджелис.

Саймън Коуел благодари на почитателите за техните любезни съобщения и подкрепа в Туитър профила си в понеделник.

Кели Кларксън ще се присъедини към останалите съдии в журито на предаването - Хауи Мандел, Хайди Клум и София Вергара. Актьорът Тери Крюз е водещ на ТВ шоуто. 

Снимка: Getty Images

Вижте повече за Кели Кларксън и Саймън Коуел в Ladyzone.bg.