Кейт Мидълтън посвети вторника си на една от най-големите каузи, които подкрепя като член на кралското семейство – да подпомага родители и попечители на малки деца. Херцогинята посети бебешката банка „Бейби Бейсикс“ в град Шефилд, графство Южен Йоркшър, която снабдява нуждаещи се с бебешки консумативи като памперси, кърпички, храна и книги. Посещението е само част от инициативата, с която херцогинята на Кеймбридж се е захванала, като се очаква уязвимите семейства да получат още над 10 хиляди консуматива, които ще бъдат дарени от 19 британски бранда в над 40 бебешки банки в Обединеното кралство.

Снимка: Getty Images

Силно впечатление направи това, че Кейт собственоръчно се зае с пренасянето и разопаковането на кашоните с дарения. След това съпругата на принц Уилям си поговори с родителите „как бебешките банки са им помогнали с безценна подкрепа, точно когато най-много се нуждаели от нея.“

За всички фенове на Кейт, които следят изявите й затаили дъх, 38-годишната майка на три деца беше подбрала за случая красива бяла рокля с марка Suzannah, както и обувки на ток в сребристо. Още един факт не остана незабелязан – за първи път Кейт беше видяна да носи маска за лице. Тя е на любимата детска марка дрехи на Мидълтън – Amaia и струва 15 британски лири.

Снимка: Getty Images

Вижте още снимки от посещението на Кейт в бебешкия център и разберете кое е било едно от последните емоционални изживявания на Кейт, което я накарало да се разплаче - на сайта Ladyzone.bg: