Карин Околие не успя да спечели „Survivor: Скритият идол“, но въпреки това остана една от най-запомнящите се участнички в предаването. Тя беше гост в петъчната рубрика на Зейнеб Маджурова по bTV.

Според Карин голяма роля за това да не спечели играе и липсата на стратегия  от нейна страна. От стратегическа гледна точка тя оценява играта си като слаба.

„Кандидатствах в последния момент и нямах достатъчно време, за да се подготвя стратегически“, разкри тя. „Да изгледам достатъчно сезони и да вникна по-дълбоко в играта. Видяхме, че се оценява изключително много стратегическата игра в този сезон.“

Карин сподели, че за нея предаването е завършило „на два етапа“ – веднъж, когато е напуснала екзотичния остров, където се снимаше предаването и втори път, когато го е гледала по телевизията.

Тя е била изненадана колко много неща, случили се там, така и не са намерили място на екрана.

„Много от нещата не се виждат, защото няма как“, сподели Карин. „Това беше малко като изненада, защото си мислим, че всичко ще е представено така, както се случва. А всъщност това е телевизионно шоу. Имаше го и елемента на изненада, защото не съм видяла и доста от нещата, които са се случвали около мен и зад гърба ми.“

Още за Kарин може да прочетете на LadyZone.bg:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!