Карди Би е подала документи за развод с Офсет след 3-годишен брак с рапъра, според информация на съда в окръг Фултън, Атланта.

В заявката на сайта на окръг Фултън се посочват истинските имена на Карди Би и Офсет по делото за развод, като изслушването им е насрочено за 4 ноември от 10 часа.

Новината идва само пет дни, преди трета годишнина от брака на звездната хип-хоп двойка, чието свидетелство за брак датира от 20 септември 2017 г. според документите на съда в окръг Фултън. 

Двамата се ожениха тайно, преди рапъра от групата "Мигос" да й предложи брак на сцената на концерта на Power 99 Powerhouse във Филаделфия през октомври.

Карди Би и Офсет са родители на едно дете - двегодишната дъщеря Кълчър Киари Сифъс. Тя се ражда на 10 юли 2018 г., като името й вдъхновено от успешните хип-хоп албуми "Culture" и "Culture II" на "Мигос".

Карди Би, чието истинско име е Белкалис Марленис Алманзар, стана световноизвестна през 2017 г. с излизането на дебютната й песен Bodak Yellow. 

С Bodak Yellow Карди Би става втората рапърка в историята с песен номер едно в класацията на "Билборд" след Лорин Хил, а също и първата рапърка, чиято песен оглавява чарта повече от една седмица.

Вижте повече за Карди Би и Офсет в Ladyzone.bg.