През 2013 г. вицепрезидентът на САЩ Камала Харис е все още главен прокурор на щата Калифорния, когато нейната най-добра приятелка й урежда среща с адвоката Дъглас Емхоф.

„Не го проверявай в Гугъл, просто ми се довери. Довери ми се“, казва тя.

Камала Харис, по това време на 49 години, все пак прави проверка в интернет с кого ще се срещне.

През януари 2020 г. Камала и Дъг гостуват в Си Би Ес, където вечно усмихнатата Харис споделя как го е проверила, а адвокатът реагира с: „О, това не го знаех!“.

В същото интервю Дъг Емхоф разказва, че е гледал с приятели мач на „Лос Анджелис Лейкърс“, когато решава да й изпрати съобщение. На следващата сутрин й се обажда.

„Оставих й на гласовата поща нелепо съобщение, което тя записа и ми го пуска на всяка годишнина от сватбата. Мислех, че изобщо няма да ми върне обаждането, но…“, споделя адвокатът.

„Всъщност гласовата поща беше очарователна. Дъг е много естествен и автентичен, не се прави на някой друг“, казва Камала Харис.

Камала Харис и Дъг Емхоф в началото на кампанията за президентските избори в САЩ, януари 2019 г.
Снимка: Getty Images

„На сутринта след първата ни среща той ми изпрати имейл с всички дати, на които е свободен през следващите месеци. Беше ми написал: „Твърде стар съм за игрички и криене на топката. Харесвам те и ще се радвам да се видим отново“, разказва вицепрезидентът на САЩ.

По-малко от година след това - на 22 август 2014 г., двамата се женят в Санта Барбара, Калифорния, като водещ на церемонията е сестрата на Камала – Мая.

От първия си брак Дъг Емхоф има две деца на 21 и 26 години, които наричат доведената си майка МамаЛа.

Химията между Дъг и Камала е чудесна и на 20 октомври 2020 г. адвокатът поздравява съпругата си за рождения ден с думите: „Сляпа среща, любов от пръв поглед, брак, семейство и невероятен съвместен живот!“

Повече по темата ще откриете в LadyZone.bg

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!