Певицата Милена Славова пише текста на известната си песен "Ха-ха", докато живее в тясно таванско помещение на 11. етаж. Не променя нищо от текста, което записва. 

"Както излезе, така си остана", споделя пънк певицата.  

Именно този таван е мястото, на което Милена пише и много други от текстовете на своите известни песни. Според нея там имало особена творческа енергия.

"Когато пораснах, имах нужда от пространство, но родителите ми нямаха финанси за друг апартамент. В нашия блок се освободи един таван и помолих татко да го взема за мен. Наемът беше 32 лв. Тогава вече работех като манекенка и си казах, че все някак ще ги спестя. Имах чувството, че хващах някакви вълни на този таван и най-хубавите ми текстове са написани там", разказва певицата.

Песента "Ха-ха" е написана преди 30 години. Текстът Милена посвещава на себе си. Счита, че тя е филтър на живота от годините преди 1989-а. 

"Не съм била обвързана политически да направя песен заради промените. Искала съм да помогна те да се осъществят, но това са неща, които не зависят от нас", споделя Милена.

Как реагира певицата, когато чуе агитки да пеят тази песен - четете в Ladyzone.bg.